گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

«عمر البشیر» با ادعای وخامت حال به خارج از زندان منتقل شد

برخی منابع آگاه از وخامت حال «عمر البشیر» رئیس‌جمهور مخلوع سودان و انتقال وی به خارج از زندان «کوبر» خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۷ - ۰۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - 2019 April 26
کد خبر: ۹۴۷۴
به گزارش راهبرد معاصر ، برخی منابع آگاه گزارش دادند که وضعیت جسمانی البشیر در زندان وخیم بود و برای درمان به خارج از زندان انتقال داده شد.

روزنامه سودانی «آخر لحظه» به نقل از این منابع نوشت که البشیر از چند نوع بیماری رنج می‌برد و به همین دلیل به خارج از زندان منتقل شده تا تحت درمان یک تیم پزشکی متشکل از متخصصان داخلی، گوش و حلق و بینی و مغز و اعصاب قرار گیرد.

شورای نظامی: دوره انتقالی دو ساله است

«شمس‌الدین کباشی» سخنگوی شورای نظامی انتقالی سودان گفت که این شورا برای فراهم کردن شرایط تکمیل روند تغییرات در کشور تلاش می‌کند.

وی افزود که برخی نقاط مشترک و تفاهم با ائتلاف «قوی الحریه و التغییر» (گروه‌های خواهان آزادی و تغییر) وجود دارد و دوره انتقالی نیز دو ساله خواهد بود.

پیش از این برخی منابع گفته بودند که البشیر اخیرا با یک مسئول ارشد شورای نظامی انتقالی سودان دیدار کرد و احتمال انتقال البشیر از زندان کوبر به یک مکان امن وجود دارد.

تأکید معارضان بر استمرار تحصن

در حالی‌که تحصن معترضان مقابل مقر فرماندهی ارتش سودان وارد بیستمین روز شده است انجمن مشاغل مستقل سودان بر استمرار تظاهرات و تحصن خود تا تحقق خواسته‌هایشان تأکید کرد.

سخنگوی انجمن مذکور در عین حال گفت که مذاکرات با شورای نظامی برای حل اختلافات ادامه دارد اما این شورای سعی دارد واقعیت‌ها را تحمیل کند و این غیرقابل قبول است.

کشورهای آفریقایی روز سه‌شنبه در نشستی در قاهره که به ریاست «عبدالفتاح السیسی» رئیس‌جمهور مصر برگزار شد، تصمیم گرفتند که به شورای نظامی انتقالی سودان جهت انتقال قدرت به دولت مدنی، سه ماه فرصت دهند و حال آنکه پیش از این اتحادیه آفریقا ضرب الأجل ۱۵ روزه برای شورای نظامی سودان تعیین کرده بود.

تظاهرات مردم سودان علیه دولت عمر البشیر از 19دسامبر 2018 (28 آذر 97) ابتدا به دلیل گرانی کالاها صورت گرفت، اما بسرعت رنگ و بوی سیاسی به خود گرفت و معترضان خواستار سرنگونی دولت البشیر شدند که در نهایت حکومت وی با دخالت ارتش سرنگون و پس از آن شورای نظامی انتقالی سودان تشکیل شد.

در ادامه این تحولات و با توجه به تداوم اعتراضات عمومی به حکومت ژنرال‌ها، بن عوف وزیر دفاع البشیر از راس شورای انتقالی نظامی کنار رفت و جای خود را به «عبدالفتاح البرهان» رئیس ستاد مشترک ارتش داد.

فارس

ارسال نظر